VAKANTIEBUNGALOW DE EIKENHOF
HARDENBERG • Vrijstaande Luxe 4-persoons vakantiewoning, landelijk en rustig gelegen in het Overijssels Vechtdal in de buurtschap Schuinesloot, gemeente Hardenberg.

Het is een zeer bijzondere plek, nabij eeuwenoude bomen en met volledig vrij uitzicht over landerijen een oude eikenlaan en een grote kikkerpoel. Rondom het huis is veel eigen ruimte, een grote tuin aan de zuidzijde en een overdekt gemeubileerd terras.

De nabije omgeving leent zich uitstekend voor wandelen en fietsen o.a. in het Overijssels Vechtdal, een overdadige groene, bosrijke en stille omgeving. Om de woning is veel eigen ruimte en er zijn schapen, pony's, paarden en geiten.

Ook Drenthe en Duitsland (beide te bereiken met de auto in 20 minuten) zijn prachtige wandel- en fietsgebieden waar u nog volop van de rust en natuur kunt genieten. Van alle gebieden zijn uitgebreid wandel- en fietsroutes in de bungalow aanwezig. Gezellige steden die gemakkelijk zijn te bereiken zijn o.a.: Hardenberg, Zwolle, Hoogeveen en Ommen.

In de nabije omgeving liggen diverse verwarmde zwembaden, een uitgebreid saunacentrum .

Het huis is van alle comfort voorzien, sfeervol ingericht en biedt plaats voor 4 volwassen personen. Het heeft een nieuwe, volledig ingerichte keuken, een ruime gezellige woonkamer is voorzien van een zitgedeelte met TV, radio, CD- en DVD-speler, boeken en spelen.

In de uiterste hoek van de L-vormige woonkamer is een 2-persoonsbed dat d.m.v. een gordijn is te scheiden van de rest van de kamer. Verder is er 1 grote slaapkamer met 2 éénpersoonsbedden.

In de gehele woning is gratis draadloos internet (WIFI) beschikbaar.

De moderne ruime badkamer is voorzien van een ligbad, aparte douche, vaste wastafel en een toilet.

Tevens zijn er 2 fietsen aanwezig.
Er is een bushalte op 300 meter en er is een eigen parkeerplaats.

De bungalow wordt door ons zelf schoongemaakt en wij kunnen u er dan ook met zekerheid van verzekeren dat u uw vakantie doorbrengt in een goed onderhouden en een schone bungalow.
Schuineslootweg 9
7777RE Hardenberg, Nederland
breng me hierheen