'T KLEIN HUUSSIE
DWINGELOO • Vakantiewoning in een oud boerderijtje aan de brink. De brink van Dwingeloo geldt als één van de mooiste en best bewaarde in Drenthe.

Aan de rustige kant van de brink liggen een paar oude boerderijen met rieten daken naast elkaar. Het kleinste boerderijtje valt op als heel sfeervol: het voorhuis heeft grote ramen met luiken en kleine ruitjes. Dit wordt verhuurd als appartement voor maximaal 4 personen.

Het boerderijtje is een rijksmonument. Het is gerestaureerd met behoud van veel details. Zo is in de woonkamer van het voorhuis een schouw met tegeltjes en een oud balkenplafond.

Het huis is voorzien van alle moderne comfort. U heeft een eigen voordeur. Voor het huis heeft u een terras met bloementuin en uitzicht op de brink, achter een eigen zitje bij de boomgaard, moestuin en weiland.

Er is een keukenhoek met o.a. koffiezetapparaat, kookplaat, magnetron, koelkast en vaatwasser. de badkamer heeft een ligbad en douche. Boven is een slaapkamer en een grote slaapruimte op zolder, met 2e toilet. Verder is er in de tuin een schuurtje voor uw fietsen.
mail ons
0031.643 034 839
Brink 2
7991 CG Dwingeloo, Nederland
breng me hierheen