HOUTEN VILLA IN BOSRIJK GEBIED (N.L.) MET UITZICHT OVER LANDERIJEN.
TWENTERAND • De huizen - De landelijke en duurzame houten huizen Tine, Dirk en Albert staan op een fantastische plek met een wijds uitzicht over het Sallandse open landschap. Het ontbreekt u niet aan ruimte om hiervan te genieten. Elk huis is gelegen op een ruime groene kavel van maar liefst 600 m² en voorzien van een authentieke veranda. Daardoor kunt u gedurende de dag o.a. de unieke beleving van de talloze vroege fluiters en de fraaie zonsondergang meemaken.

De huizen (met verdieping) zijn van alle gemakken voorzien en zijn uiterst comfortabel. Door de hoge isolatiewaarde is het zomers koel en s winters behaaglijk. De huizen Dirk en Albert hebben drie slaapkamers met dubbele bedden (die ook afzonderlijk als bed kunnen worden gebruikt). Huis Tine heeft 2 slaapkamers (één grote) met 4 elektrische dubbele bedden (ook mogelijkheid tot 4x1 persoons). Voor het overige zijn de huizen hetzelfde ingericht.

Gemakken huizen:
Ø Mogelijkheid voor kinderbedjes/box;
Ø Prachtige badkamer met WC, jacuzzi, vloerverwarming en stoomcabine;
Ø Geen kalkaanslag door kalk-vrij water;
Ø Wasmachine en droger;
Ø Vloerwarming beneden;
Ø Sfeervolle doorkijkkachel;
Ø Smart TV (interactief) met KPN alles in één;
Ø Toilet op de begane grond;
Ø Zeer luxe keuken voorzien van volledig keukengerei en o.a. vaatwasser, Nespresso, filter koffie, oven, magnetron,etc. etc..
Ø Een Krups beertender voor een getapt koel biertje.
Ø Veranda met teak houten terrasmeubilair en barbecue.

De ligging
De vakantiehuizen zijn gelegen op het "groene" park De Posthoeve ten zuiden van het sfeervolle (brink)dorp Den Ham. Het park is zeer kleinschalig gelegen in het Sallandse landschap omgeven door natuur. Door de ruime opzet is er een duidelijk onderscheid met een standaard bungalowpark. Dat sluit aan bij de visie van de eigenaar: Gasten moeten zich op een natuurlijke ongedwongen manier thuis voelen. Heerlijk tot rust komen dus.

De omgeving
Binnen 5 minuten lopen bent u in het Zandstuve Bos. Dit ruime bos heeft vele wandel- en fietspaden. In de ochtend kunt u hier de vroege vogels, hazen en reeën begroeten.
In de directe omgeving is nog veel meer natuurschoon te bewonderen: Eerde, Junne, de Engberdijksvenen, de Regge, Hancate, Lemelerberg, noem maar op. Het is de perfecte uitvalsbasis voor wie graag een fijne wandel- of fietstocht maakt. Ook is rondom Den Ham veel viswater te vinden in kanalen, rivieren en beekjes. Den Ham en de omringende dorpen zoals Ommen, Hellendoorn etc. bieden ruime faciliteiten voor iedereen. Tenslotte zijn er vele (hoog aangeschreven) restaurants te vinden in de directe omgeving.

Voor de kinderen
Naast plezier in de bosrijke omgeving zijn er nog veel meer activiteiten, zo vindt u in Den Ham en Vroomshoop een openluchtzwembad (c.a. 10 minuten fietsen). Daarnaast zijn er pretparken als bijvoorbeeld: "Avonturenpark Hellendoorn" (10 automin.), Ballorig en Kartplaza Nijverdal (10 automin.) en Ponypark Slagharen (25 automin.)

In de buurt
Onder dit verhaal vindt u een afbeelding met alle grote(re) steden binnen de straal van 30 km. De ligging is mooi centraal met prachtige plaatsen en steden in de buurt als: Ommen, Hardenberg, Zwolle, Enschede en Almelo. Op ongeveer 30 minuten rijden bent u in Duitsland, waar u de cultuur van onze Oosterburen kunt snuiven/proeven.

Kortom, u zult hier een prachtige vakantie gaan beleven.
Twenterand, Nederland
breng me hierheen