ELSET GROEPSACCOMMODATIE
GULPEN-WITTEM • De Elset, een paradijselijk stukje Frankrijk in Nederland! De Elset is een monumentale 17e eeuwse vakwerkboerderij midden in een stiltegebied van Zuid Limburg met een prachtig panorama over het dal van de Geul. Ze ligt aan een doodlopend weggetje in het gehucht Elzet, dat grenst aan de bosrijke uitlopers van Eifel en Ardennen. Puur natuur en rust worden er met hoofdletters geschreven!

Het is de ideale plek voor heerlijke wandeltochten, fietsen door heuvels en bossen, (rustige) familiefeesten, bedrijfstrainingen en gewoon genieten van de weldadige rust in een stiltegebied midden in het 5-sterren landschap.

Ons huis is ingericht in knusse, gezellige huiskamersfeer, met als centrale ontmoetingsplaats de ronde open haard, waar u zich meteen thuis zult voelen.
De open haard biedt in elk jaargetijde de mogelijkheid om binnen heerlijk te barbecuen (wat natuurlijk ook buiten of onder overkapping kan).

"Wat een warm huis”, is een vaak geuit compliment.

De sanitaire voorzieningen zijn gewoon goed, met 2 wasruimten, 4 douches en 4 toiletten. Verder zijn er 6 slaapkamers, waarvan 2 gelijkvloers (en daardoor bijzonder geschikt voor gasten die minder goed ter been zijn). De volledig ingerichte keuken is voorzien van alle gemakken.

U hebt verder de beschikking over een babybadje, box, 3 kinderstoelen, baby- campingbedjes Ook is er digitale TV, gratis WIFI, radio-, CD- en videospeler.

Doordat er slechts aan één groep verhuurd wordt en u er enkel met uw eigen mensen verblijft, is uw privacy gewaarborgd.

Een weekend duurt bij ons van vrijdag tot (indien gewenst) maandag en als we op vrijdag geen verhuur hebben kunt u die dag zo vroeg aankomen als u dat wenst.

Een breed scala van culturele, sportieve, culinaire en bijzondere activiteiten in de directe omgeving is gratis op aanvraag beschikbaar en als u dat wenst komt onze cateraar u "aan huis" verwennen.
mail ons
0031.434551363
Schreursweg 1
6281NX Gulpen-Wittem, Nederland
breng me hierheen