BOS EN DUIN 51
OOSTKAPELLE • In Oostkapelle staat onze 5 persoons geschakelde vakantiewoning met een moderne inrichting.

Bos en Duin 51 is een mooi gelegen, ruim ingerichte vakantiewoning. De woning is gelegen op een klein, autovrij Roompot vakantiepark. De woning is geschikt voor maximaal vijf personen en een baby/peuter en ligt op korte afstand van het begin van de duinen, in de nabijheid van de zee en aan de rand van een bos. De afstand naar het bos is 100 meter. Het Noordzeestrand bevindt zich op 650 meter van de woning. De unieke ligging maakt het park bij uitstek geschikt voor een zon-, zee- en strandvakantie.

Voor mensen die van fietsen, wandelen, natuur, rust en veel ruimte houden. In de direkte omgeving vindt u naast het prachtige havenstadje Veere en de badplaatsen Vrouwenpolder, Domburg, Westkapelle en Zoutelande, ook de steden Middelburg en Vlissingen.

De Westerscheldetunnel biedt U een rechtstreekse verbinding met Belgie.

Achter het huis bevindt zich een omheinde tuin met ruim terras en tuin met gras. Aan de zijkant van het huis bevindt zich een terras met loungebank en hier kunt u altijd uit de wind en in de zon zitten.

Het huis heeft een goed uitgeruste moderne keuken met een koel-vriescombinatie, inductiekookplaat, magnetron en een vaatwasmachine.
Vroonweg 2
4356 ET Oostkapelle, Nederland
breng me hierheen